2015 – Zimný Festival Gurmánov – najlepšie Menu na Slovensku – patríme medzi prvé 3 reštaurácie
2015 – Zimný Festival Gurmánov – Najlepšie jedlá – Chute regiónov 2. miesto – Reštaurácia Taky´s – Jelení tokáň
2014 – nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TIP – Reštauráciu Taky´s odporúčajú ako podnik s dlhodobo mimoriadne priaznivým pomerom kvality a cien
2013 – nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TOP ŠÉFKUCHÁR šéfkuchárovi reštaurácie Taky´s, Zoltánovi Foltánovi, čím bol zaradený medzi Trend top šéfkuchárov na Slovensku
2012 – nezávislí hodnotitelia hotelov a reštaurácií udelili cenu TREND TOP REŠTAURÁCIA a odporúčajú Reštauráciu Taky´s v Hoteli Galanta
2011 – získala Reštaurácia Taky´s certifikát vydavateľa sprievodcu „Gurmán na Slovensku“ za poskytovanie výborných služieb, skvelej zážitkovej gastronómie a zaradilo tým reštauráciu do sprievodcu najlepších reštaurácií na Slovensku
2011 – šéfkuchár Zoltán Foltán absolvoval kurz kulinárskej akadémie „Ives Thuriés Culinary Academy“ – škola varenia pre gurmánov

culinaryacademy
gurman

trend

Denné menu
Školenia